WiService iPhone deli in servis

Specializirane servisne storitve za pametne telefone opravljamo že 6 let in že več kot 6000 zadovoljnim strankam smo narisali nasmeh na obraz s kvalitetno popravljenimi telefoni. Zaradi velikega povpraševanja za ovitke in zaščitna stekla smo se odločili razširiti našo ponudbo in sedaj ponujamo tudi veliko različnih vrst zaščitnih stekel, ovitkov, polnilcev ter delov za različne vrste pametnih telefonov.

WiService - kvaliteten in hiter servis telefonov

WiService servis telefonov je specializiran na področju popravil in prodaje originalnih in originalom enakih delov za mobilne telefone. Vsi naši deli so OEM ( Original Equipment Manufacturer), kar pomeni, da se skladajo s proizvajalčevimi standardi in so pred prodajo testirani kar trikrat. Vsi naši zasloni imajo Retina LCD in kaljeno steklo, tako da so neprimerljivo boljši od velike večine konkurenčnih izdelkov.

Naša glavna vodila so preciznost, kvaliteta ter dostopna cena. 

Vse končne cene vključujejo delo in material, tako da ni nobenih skritih stroškov. Če telefon prinesete na diagnostiko, pa je ta brezplačna.

Naše strokovno usposobljeno osebje vaš telefon popravi že v 1 uri*, če pa popravilo zahteva več časa, boste dobili nadomestni telefon. Vsi deli za pametne telefone imajo tudi 7 dnevno garancijo na zadovoljstvo, kar pomeni, da ga lahko iz kakršnegakoli razloga vrnete v 7 dneh in vam povrnemo kupnino. Prav tako ima vsak izdelek 60 dnevno garancijo na brezhibno delovanje.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na  info@wiservice.si ali 031 025 185.

 

*Razen popravilo matičnih plošč in popravilo naprave, ki je bila polita s tekočino.
Vnesite svoj e-mail naslov za obvestila o popustih in novih izdelkih

Novice o popustih in novih izdelkih